Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούλιος, 2013

MoodBoard #16 - Τονωτική Ένεση!

Τονωτικές ενέσεις σαν και αυτή είναι απαραίτητες καμιά φορά για να μπορείς να συνεχίσεις. Είμαστε άνθρωποι, όχι ακούραστες μηχανές. Έχουμε ψυχή και ψυχοσύνθεση που φορτώνεται με πολλά και θέλει καθάρισμα. Έχουμε κορμί που κουράζεται και θέλει να το ξαπλώσεις που και που. Έχουμε μυαλό που χρειάζεται και το κενό...να μην σκέφτεται και να μην λειτουργεί, έστω και για λίγο. Έστω ένα Σαββατοκύριακο που ήρθε μετά από πολύ σκέψη και συζήτηση είναι απαραίτητο για να συνεχίσεις, να βγάλεις λίγο ακόμη δουλειά μέχρι να έρθουν οι διακοπές σου γιατί εμείς που έχουμε ακόμη δουλειά, μπορεί να έχουμε την άδεια που δικαιούμαστε, δεν σημαίνει όμως ότι έχουμε και την δυνατότητα να πάμε κάπου στις διακοπές μας. Φέτος έχει χωριό και πολύ φιλοξενία γιατί αλλιώς δεν βγαίνει. Με φιλοξενία κινήθηκε και το ΣΚ που μας πέρασε αλλά ήταν μια χαλαρωτική, όμορφη, τονωτική και γεμάτη κουράγιο και δύναμη ένεση. Τώρα αντέχω λίγο ακόμη στο γραφείο :-) Κ.

Η ιδέα του Weekly MoodBoard είναι της Lyriel από το BiScoto και συμ…

Μικρή Παύση...

Μικρή Παύση για χαλάρωση και τα λέμε από βδομάδα....
Καλό Σαββατοκύριακο!
Κ.10.000 views!

10.000 views...!Δεν ξέρω αν είναι λίγα ή πολλά, δεν με ενδιαφέρει καν. Άλλα blogs που παρακολουθώ έχουν εκατοντάδες χιλιάδες. Εγώ είμαι εντυπωσιασμένη και ευγνώμων σε όλους εσάς που με παρακολουθείτε, που βρίσκετε κοινά στις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας και με στηρίζετε με την παρουσία σας ακόμα και αν είναι σιωπηλή.
Δεν έχουν σημασία οι αριθμοί όμως μέσα από αυτούς πολλές φορές διαπιστώνουμε πράγματα και δεδομένα που είναι πολύ σημαντικά.
Σας ευχαριστώ γιατί κάτι που ξεκίνησα πριν 6 μήνες περίπου με πολύ αγάπη και μεράκι, φαίνεται να γίνεται αποδεκτό και αγαπητό από εσάς!
Εύχομαι να είμαστε παρέα για πολύ καιρό ακόμη και να συνταξιδεύουμε με χαμόγελο, αισιοδοξία, ανθρωπιά και φιλότιμο σε αυτό τον τρελό κόσμο που ζούμε!
Σας φιλώ! Κ.MoodBoard #15

Αυτό το MoodBoard έχει μόνο εικόνες και μουσική....

Enjoy!

Τα είπα όλα...
Καλό Ξημέρωμα! Κ.


Photos via Pinterest


Η ιδέα του Weekly MoodBoard είναι της Lyriel από το BiScoto και συμμετέχουν τα εξής ιστολόγια: http://mystickland.blogspot.gr/ http://mytripssonblog.blogspot.gr/ http://beloved-ideas.blogspot.gr/ http://craftlandgr.blogspot.gr/ http://daysofbliss365.blogspot.gr/ http://everydayhappyhome.blogspot.gr/Δυνατότητες.

Πολλές φορές βλέπουμε γύρω μας ανθρώπους που λέμε αυτός έχει δυνατότητες να πάει ψηλά. Βλέπεις κάτι σε αυτόν που λες αυτός μια μέρα θα γίνει κάποιος, θα πάει μπροστά, θα καταφέρει πολλά.
Τι σημαίνει όμως η λέξη δυνατότητες; Είναι η μόρφωση; Είναι η εμπειρίες; Είναι αυτά που έχουμε γενικότερα διδαχτεί και μάθει καθώς μεγαλώνουμε; Ή μήπως είναι το ένστικτο, το σθένος να προχωράς παρά τις δυσκολίες, η δύναμη να ρισκάρεις και να μην μένεις στάσιμος ενώ έχεις συνηθίσει, το κουράγιο να σηκώνεσαι ενώ σε ποδοπατούν και το μάτι να βλέπεις μακριά αλλά να μην ξεχνάς το τώρα; Το να ανέβει κάποιος επαγγελματική κλίμακα ή ακόμα και όχι επαγγελματική, μιας και κάποιος μπορεί να φτάσει ψηλά ασχολούμενος με το χόμπι του... δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δεν είναι όμως και κάτι το ακατόρθωτο! Όποιος θέλει μπορεί. Μπορεί να μην τα καταφέρει στην αρχή αλλά όποιος έχει την θέληση, επενδύει στον εαυτό του και προχωρά!

Πως όμως καταφέρνουμε να ξεπεράσουμε τη συνήθεια; Πως ξεκολλάμε από την καρέκλα μας και παίρν…

Διοργάνωση.

Διοργάνωση ή αλλιώς Οργάνωση.

Ήμουν τυχερή στη ζωή μου. Με το που πήρα το πτυχίο μου βρήκα την δουλειά μου στην οποία και βρίσκομαι ακόμη. Σπάνιο, δύσκολο και τυχερό. Γενικότερα η ζωή μου με έχει πάει και δεν την έχω πάει εγώ. Φυσικά έχω δουλέψει πολύ σε διάφορες δουλειές ενώ ήμουν ακόμη φοιτήτρια, χωρίς ωράρια, χωρίς να σκέφτομαι ότι δεν είναι αρκετό αυτό για εμένα. Σκοπός μου πάντα ήταν ότι κάνω, να το κάνω καλά! Δεν με οδήγησε κανένας με το ζόρι να ασχοληθώ με ότι ασχολήθηκα. Ήταν προσωπική μου επιλογή και προσπάθεια και ότι έχω δοκιμάσει να κάνω, ήταν εμπειρίες ζωής για εμένα. Ούτε εγώ θυμάμαι τα διάφορα που έχω κάνει κατά καιρούς με βασικό στόχο να είμαι ανεξάρτητη οικονομικά και να μην "βαραίνω" κανέναν. Όλα όμως τα χάρηκα και είναι αυτά που με έκαναν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα.

Η ευγένεια και το χαμόγελο, πρωταρχικά για εμένα μέχρι που ίσως να πήγαινε σε κάποιων το μυαλό πως είμαι ένα άβγαλτο κοριτσάκι. Χαίρομαι που ότι έχω ζήσει, το έχω μετατρέψει σε θετική εμπειρ…

MoodBoard #14, λίγη κούραση αλλά ένας Υπέροχος Γάμος!

Δύσκολη η εβδομάδα που πέρασε αλλά με καλό αποτέλεσμα... Όσο και να έχεις πιεστεί στη δουλειά, όταν έχεις να κάνεις με διοργάνωση και στο τέλος όλα πάνε καλά, ψιλοξεχνάς την ταλαιπώρια που έφαγες... Λέω ψιλοξεχνάς γιατί οι πόνοι από τον αυχένα σου έως τα δάχτυλα των ποδιών δεν σε αφήνουν να ξεχάσεις ουσιαστικά, κάνοντας την αναμονή για το Σαββατοκύριακο ακόμη πιο έντονη! Κάθε φορά που έχουμε event, τρέχουμε και δεν φτάνουμε, οπότε ολόκληρη η εβδομάδα ήταν ζόρικη αλλά πλέον....μαθημένα τα βουνά απ τα χιόνια...! Και το καημένο το ΣΚ που ήρθε, τι να πρωτοπρολάβεις; Σουπερ Μαρκετ, λαϊκή, σιδέρωμα, ηλεκτρική σκούπα, μπάνιο στη θάλασσα.... κάτι πρέπει να διαλέξω δεν γίνεται... Θα διαλέξω το μπάνιο... άι σιχτίρ...! Όλη τη βδομάδα πήζουμε, δεν θα πήξουμε και το Σαββατοκύριακο!

Ήρθε να επισφραγίσει την κατάσταση και ένα τρακαρισματάκι χθες, γυρνώντας από την δουλειά, τίποτα ιδιαίτερο αλλά αρκετό για να με ταράξει και να με συγχύσει και να αφαιρέσει από την τσέπη μου κάποια εκατοντάδες ευρώ τα…

Ένα Βραβειάκι ακόμα!

Πόσο χαίρομαι όταν λαμβάνω αυτά τα βραβεία δεν λέγεται...! Αυτή την φορά η Στελλίτσα από το http://styllia.blogspot.gr/ μου χάρισε το  Love your Blog Βραβείο και με τίμησε ιδιαίτερα! Η Στέλλα, μας ταξιδεύει πολύ συχνά σε πανέμορφα μέρη και τοποθεσίες μέσα από υπέροχο φωτογραφικό υλικό! Νομίζω πως επαναλαμβάνομαι αλλά είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό να λαμβάνεις με διάφορους τρόπους, επιβεβαίωση και αποδοχή για κάτι που κάνεις επειδή το αγαπάς πολύ, για κάτι που σε χαλαρώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα.


Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις τις οποίες πρέπει να απαντήσω. Για πάμε...

Αγαπημένο περιοδικό: Προτιμώ περιοδικά όπως το LIFO γιατί ενημερώνομαι για την επικαιρότητα, συχνά με χιούμορ, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνω τα πολιτιστικά νέα και δρώμενα.
Αγαπημένη youtube guru: Ούτε που ήξερα τι είναι αυτό...αφού έμαθα μετά από googlάρισμα θα πω καμία...
Αγαπημένος τραγουδιστής - μουσική: Ακούω (σχεδόν) τα πάντα, ανάλογα με τα κέφια. Δεν μπορώ χωρίς μουσική. Για να δουλέψω γι…

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες


Secret Santa swap 2017

Δε...Δε Musical !