Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

MoodBoard #16 - Τονωτική Ένεση!

Τονωτικές ενέσεις σαν και αυτή είναι απαραίτητες καμιά φορά για να μπορείς να συνεχίσεις.
Είμαστε άνθρωποι, όχι ακούραστες μηχανές.
Έχουμε ψυχή και ψυχοσύνθεση που φορτώνεται με πολλά και θέλει καθάρισμα. Έχουμε κορμί που κουράζεται και θέλει να το ξαπλώσεις που και που. Έχουμε μυαλό που χρειάζεται και το κενό...να μην σκέφτεται και να μην λειτουργεί, έστω και για λίγο.
Έστω ένα Σαββατοκύριακο που ήρθε μετά από πολύ σκέψη και συζήτηση είναι απαραίτητο για να συνεχίσεις, να βγάλεις λίγο ακόμη δουλειά μέχρι να έρθουν οι διακοπές σου γιατί εμείς που έχουμε ακόμη δουλειά, μπορεί να έχουμε την άδεια που δικαιούμαστε, δεν σημαίνει όμως ότι έχουμε και την δυνατότητα να πάμε κάπου στις διακοπές μας.
Φέτος έχει χωριό και πολύ φιλοξενία γιατί αλλιώς δεν βγαίνει.
Με φιλοξενία κινήθηκε και το ΣΚ που μας πέρασε αλλά ήταν μια χαλαρωτική, όμορφη, τονωτική και γεμάτη κουράγιο και δύναμη ένεση.
Τώρα αντέχω λίγο ακόμη στο γραφείο :-)
Κ.

Η ιδέα του Weekly MoodBoard είναι της Lyriel από το BiScoto
και συμμετέχουν τα εξής ιστολόγια:

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

Μικρή Παύση...


Μικρή Παύση για χαλάρωση και τα λέμε από βδομάδα....
Καλό Σαββατοκύριακο!
Κ.


http://pinterest.com/pin/106749453640620831/

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

10.000 views!


10.000 views...!

http://media-cache-ak1.pinimg.com/
736x/3a/4f/b5/
3a4fb56b7e569998c54f2e26e7b8145f.jpg


Δεν ξέρω αν είναι λίγα ή πολλά, δεν με ενδιαφέρει καν. Άλλα blogs που παρακολουθώ έχουν εκατοντάδες χιλιάδες. Εγώ είμαι εντυπωσιασμένη και ευγνώμων σε όλους εσάς που με παρακολουθείτε, που βρίσκετε κοινά στις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας και με στηρίζετε με την παρουσία σας ακόμα και αν είναι σιωπηλή.
Δεν έχουν σημασία οι αριθμοί όμως μέσα από αυτούς πολλές φορές διαπιστώνουμε πράγματα και δεδομένα που είναι πολύ σημαντικά.

Σας ευχαριστώ γιατί κάτι που ξεκίνησα πριν 6 μήνες περίπου με πολύ αγάπη και μεράκι, φαίνεται να γίνεται αποδεκτό και αγαπητό από εσάς!

Εύχομαι να είμαστε παρέα για πολύ καιρό ακόμη και να συνταξιδεύουμε με χαμόγελο, αισιοδοξία, ανθρωπιά και φιλότιμο σε αυτό τον τρελό κόσμο που ζούμε!

Σας φιλώ!
Κ.Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

MoodBoard #15


Αυτό το MoodBoard έχει μόνο εικόνες και μουσική....

Enjoy!

Τα είπα όλα...

Καλό Ξημέρωμα!
Κ.Photos via Pinterest


Η ιδέα του Weekly MoodBoard είναι της Lyriel από το BiScoto
και συμμετέχουν τα εξής ιστολόγια:
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

Δυνατότητες.


Πολλές φορές βλέπουμε γύρω μας ανθρώπους που λέμε αυτός έχει δυνατότητες να πάει ψηλά.
Βλέπεις κάτι σε αυτόν που λες αυτός μια μέρα θα γίνει κάποιος, θα πάει μπροστά, θα καταφέρει πολλά.


http://media-cache-ak1.pinimg.com/originals/06/21/88/062188a3f7
f153cad25bf6190a4093fb.jpg


Τι σημαίνει όμως η λέξη δυνατότητες;
Είναι η μόρφωση; Είναι η εμπειρίες; Είναι αυτά που έχουμε γενικότερα διδαχτεί και μάθει καθώς μεγαλώνουμε;
Ή μήπως είναι το ένστικτο, το σθένος να προχωράς παρά τις δυσκολίες, η δύναμη να ρισκάρεις και να μην μένεις στάσιμος ενώ έχεις συνηθίσει, το κουράγιο να σηκώνεσαι ενώ σε ποδοπατούν και το μάτι να βλέπεις μακριά αλλά να μην ξεχνάς το τώρα;
Το να ανέβει κάποιος επαγγελματική κλίμακα ή ακόμα και όχι επαγγελματική, μιας και κάποιος μπορεί να φτάσει ψηλά ασχολούμενος με το χόμπι του... δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Δεν είναι όμως και κάτι το ακατόρθωτο!
Όποιος θέλει μπορεί. Μπορεί να μην τα καταφέρει στην αρχή αλλά όποιος έχει την θέληση, επενδύει στον εαυτό του και προχωρά!

Πως όμως καταφέρνουμε να ξεπεράσουμε τη συνήθεια; Πως ξεκολλάμε από την καρέκλα μας και παίρνουμε την απόφαση να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας και να κάνουμε επιτέλους αυτό που μας ευχαριστεί και μας γεμίζει;
Προσωπική μου άποψη είναι να προσπαθούμε όλοι μας με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε να ασχολούμαστε με αυτά που αγαπούμε.
Μπορεί να μην έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε επαγγελματικά αλλά εφόσον μας αρέσει κάτι, οφείλουμε στην ψυχοσύνθεση μας, να του αφιερώνουμε τον ελεύθερο χρόνο μας και να βάζουμε όλη μας την ενέργεια σε αυτό.
Τότε που ξέρεις; Μπορεί να ξεκινήσεις να κάνεις κάτι αφιερώνοντας τον ελεύθερο χρόνο σου και τελικά να καταλήξεις να κάνεις αυτό ως κύριο επάγγελμα σου.

Εγώ για παράδειγμα που λατρεύω τον χορό, ασχολιόμουν με αυτό μέχρι πριν λίγα χρόνια όσο περισσότερο μπορούσα. Έτρεχα με τρένα, λεωφορεία και μετρό για να πάω σε κάποια καλή σχολή στο Κέντρο. Μπορεί φυσικά ο χορός να μην είναι εφικτό να γίνει επάγγελμα μετά από κάποια ηλικία, όμως εφόσον αυτό με γέμιζε και με ξεκούραζε, αυτό έκανα!
Όπως ανέφερα και στην προηγούμενη ανάρτηση, έχω καταλήξει που θέλω να είμαι επαγγελματικά και αυτό είναι η διοργάνωση.

Μόνο με τις ευχές όμως δεν γίνεται τίποτα... Θέλει πίστη, προσπάθεια και ρίσκο.
Θέλει ισχυρή θέληση και τις περισσότερες φορές να μην ακούς τους άλλους. Οι άλλοι είναι άλλοι, δεν είναι εσύ! Εσύ είσαι κάτι διαφορετικό από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο! Όλοι μας είμαστε μοναδικοί και καλό είναι να σταματήσουμε όλους εκείνους που μας βάζουν σε τσουβάλια και μας κατηγοριοποιούν!
Ο καθένας μας μπορεί να φτάσει εκεί που έχει φανταστεί!

Καλό Σαββατοκύριακο!
Κ.Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

Διοργάνωση.

Διοργάνωση ή αλλιώς Οργάνωση.

Ήμουν τυχερή στη ζωή μου. Με το που πήρα το πτυχίο μου βρήκα την δουλειά μου στην οποία και βρίσκομαι ακόμη. Σπάνιο, δύσκολο και τυχερό.
Γενικότερα η ζωή μου με έχει πάει και δεν την έχω πάει εγώ. Φυσικά έχω δουλέψει πολύ σε διάφορες δουλειές ενώ ήμουν ακόμη φοιτήτρια, χωρίς ωράρια, χωρίς να σκέφτομαι ότι δεν είναι αρκετό αυτό για εμένα. Σκοπός μου πάντα ήταν ότι κάνω, να το κάνω καλά!
Δεν με οδήγησε κανένας με το ζόρι να ασχοληθώ με ότι ασχολήθηκα. Ήταν προσωπική μου επιλογή και προσπάθεια και ότι έχω δοκιμάσει να κάνω, ήταν εμπειρίες ζωής για εμένα.
Ούτε εγώ θυμάμαι τα διάφορα που έχω κάνει κατά καιρούς με βασικό στόχο να είμαι ανεξάρτητη οικονομικά και να μην "βαραίνω" κανέναν. Όλα όμως τα χάρηκα και είναι αυτά που με έκαναν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα.

Η ευγένεια και το χαμόγελο, πρωταρχικά για εμένα μέχρι που ίσως να πήγαινε σε κάποιων το μυαλό πως είμαι ένα άβγαλτο κοριτσάκι. Χαίρομαι που ότι έχω ζήσει, το έχω μετατρέψει σε θετική εμπειρία για εμένα και αυτό με βοηθάει στο να μπορώ να "διαβάσω" τους ανθρώπους, να προστατεύω τον εαυτό μου και να κρίνω για το καλό μου και το καλό αυτών που αγαπώ.

Όλη μου, όμως, η διάθεση, όλη μου η λαχτάρα έχει να κάνει με την διοργάνωση.
Αυτό με οδήγησε να το καταλάβω η τωρινή μου δουλειά αλλά και το γεγονός πως όπου πηγαίνω φαντάζομαι τον εκάστοτε χώρο οργανωμένο, διακοσμημένο και έτοιμο να υποδεχτεί κόσμο!
Κάπου εκεί, νομίζω πως βοήθησαν επίσης τα γονίδια από την μαμά αλλά και η εμπειρίες μου στο σέρβις διαφόρων και καλών μαγαζιών.

Όνειρο μου, να ασχοληθώ αποκλειστικά με την διοργάνωση διαφόρων γεγονότων και εκδηλώσεων, πάντα βασιζόμενη στις εμπειρίες μου, τα μαθήματα ζωής που έχω πάρει και την αγάπη για το αντικείμενο.
Προς το παρόν, εκτός από την εργασία μου στην οποία πραγματοποιώ εκδηλώσεις, έχω διακοσμήσει κάποιες εκδηλώσεις πολύ αγαπημένων μου προσώπων και "διάβασα" στα μάτια όλων την επιβεβαίωση και την επιβράβευση για το αποτέλεσμα.


Τα όνειρα μας, ποτέ δεν είναι τόσο μακριά τελικά, αρκεί να έχεις γύρω σου αισιόδοξους ανθρώπους, ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν ανιδιοτελώς με τις γνώσεις τους και ανθρώπους που σε αγαπούν και σε στηρίζουν.
Επίσης, τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν η ζωή δεν στα έχει φέρει όλα εύκολα και ξέρεις πως να αντιμετωπίζεις, στενάχωρες καταστάσεις και περιόδους.
Το timing είναι επίσης κάτι στο οποίο πιστεύω πολύ και στο γεγονός πως όταν δεν είναι για κάτι η ώρα του να συμβεί, έχεις τα σημάδια να μην το κάνεις και να το μελετήσεις ακόμη παραπάνω για λίγο αργότερα.

Όπως και να έχει πάντως, αυτό που πρέπει να μας κινητοποιεί και να μας ορίζει είναι η θέληση μας και η αγάπη μας για τα πράγματα. Τότε μόνο θα είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι σαν προσωπικότητες, Τότε μόνο θα μπορέσουμε να δώσουμε το 100% του εαυτού μας και να κάνουμε και τους άλλους ευτυχισμένους και ευχαριστημένους που μας επέλεξαν για την δουλειά τους. Τότε μόνο δεν θα κουραστούμε ποτέ να πηγαίνουμε στη δουλειά...

Ποτέ δεν είναι αργά για αυτό που αγαπούμε!
Κ.

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

MoodBoard #14, λίγη κούραση αλλά ένας Υπέροχος Γάμος!

Δύσκολη η εβδομάδα που πέρασε αλλά με καλό αποτέλεσμα... Όσο και να έχεις πιεστεί στη δουλειά, όταν έχεις να κάνεις με διοργάνωση και στο τέλος όλα πάνε καλά, ψιλοξεχνάς την ταλαιπώρια που έφαγες... Λέω ψιλοξεχνάς γιατί οι πόνοι από τον αυχένα σου έως τα δάχτυλα των ποδιών δεν σε αφήνουν να ξεχάσεις ουσιαστικά, κάνοντας την αναμονή για το Σαββατοκύριακο ακόμη πιο έντονη!
Κάθε φορά που έχουμε event, τρέχουμε και δεν φτάνουμε, οπότε ολόκληρη η εβδομάδα ήταν ζόρικη αλλά πλέον....μαθημένα τα βουνά απ τα χιόνια...!
Και το καημένο το ΣΚ που ήρθε, τι να πρωτοπρολάβεις; Σουπερ Μαρκετ, λαϊκή, σιδέρωμα, ηλεκτρική σκούπα, μπάνιο στη θάλασσα.... κάτι πρέπει να διαλέξω δεν γίνεται... Θα διαλέξω το μπάνιο... άι σιχτίρ...! Όλη τη βδομάδα πήζουμε, δεν θα πήξουμε και το Σαββατοκύριακο!

Ήρθε να επισφραγίσει την κατάσταση και ένα τρακαρισματάκι χθες, γυρνώντας από την δουλειά, τίποτα ιδιαίτερο αλλά αρκετό για να με ταράξει και να με συγχύσει και να αφαιρέσει από την τσέπη μου κάποια εκατοντάδες ευρώ τα οποία φυσικά δεν ήταν υπολογισμένα...άμα σε τρώνε με την μίρλα τους, αυτά παθαίνεις....
Πάντως ειλικρινά δεν θα πτοηθώ...μακάρι όλα τα ατυχήματα να είναι έτσι μικρά και να ξεσπάει έτσι απλά η οποιαδήποτε γκαντεμιά...

Ας τα αφήσουμε όμως αυτά!
Ας πούμε και κάτι πολύ ευχάριστο, μιας και σας έχω ήδη μιλήσει για τον γάμο που έγινα κουμπάρα.
Ο γάμος της κολλητής με την αφεντιά μου για κουμπάρα και έγινε και ήταν υπέροχος και περάσαμε όλοι φανταστικά!
Απλά η κούραση δεν με άφησε να σας τα πω...
Δεν νομίζω πως είναι εύκολο να εκφράσω αυτά τα πράγματα με τα λόγια. Η συγκίνηση μου ήταν μεγάλη τόσο για την κοπέλα μου την όμορφη, την νυφούλα μας όσο και για την ουσία του πράγματος.
Έγινα πρώτη φορά κουμπάρα και την ώρα που ξεκίνησε το μυστήριο, συνειδητοποίησα πως όλες οι προετοιμασίες όλους αυτούς τους μήνες, έγιναν για εκείνη την στιγμή. Η ένωση δύο ανθρώπων ενώπιον του Θεού.
Αυτή είναι η ουσία.
Κατά τα άλλα έγινε ένα υπέροχο πάρτυ, με υπέροχο φαγητό, πολύ μουσική και πολλά χαρούμενα προσωπάκια!
Όλοι είπαν τα καλύτερα και πέρασαν καταπληκτικά!
Το πιο σημαντικό είναι πως το ζευγάρι το κατα-ευχαριστήθηκε, δεν έβαλε κώλο κάτω και τους έμεινε μια ονειρεμένη ανάμνηση από εκείνη την ημέρα!
Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι όπως την ημέρα του γάμου τους και να ζήσουν πολλά, υπέροχα, γεμάτα όμορφες εμπειρίες χρόνια!
Θα σας αφήσω ένα μίνι φωτογραφικό υλικό και μόλις πάρουμε τις φωτογραφίες, πολύ πιθανό να ανεβάσω μερικές.

Δεν θα παραλείψω να αναφέρω πως το υπέροχο φαγητό ήταν του μοναδικού ΣΕΦ, Έκτωρα Ιωάννου (όχι του Μποτρίνι) ο δικός μας είναι μακράν καλύτερος, με το catering του La Fourchette.
Όσοι παντρεύεστε ή ετοιμάζεστε για οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση και χρειάζεστε catering, ενημερώστε με για να σας φέρω σε επαφή κατευθείαν με τον Έκτορα και δεν θα το μετανιώσετε!

Όσοι έχει τύχει να δοκιμάσετε το la fourchette σε κάποιο κτήμα, ξέρετε πολύ καλά για τι ποιότητα φαγητού σας μιλάω... Χωρίς καθόλου υπερβολή, νιώθεις οτι τρως σπιτικό φαγητό και σε καμία περίπτωση catering. Αυτό κυρίως, όπως θα ξέρετε, το καταλαβαίνεις κυρίως από τα κρέατα. Προσωπικά, σε όποιο γάμο έχω πάει τελευταία, έχει τύχει να μαγειρεύει ο Έκτορας, τυχαίο..;
Όχι επειδή είναι δικός μας άνθρωπος, αλλά όταν λατρεύεις την δουλειά σου και ζεις για αυτή, μπορεί να θυσιάζεις άλλα πράγματα αλλά τουλάχιστον στην απασχόληση σου γίνεσαι μάστορας και καλλιτέχνης!
Χίλια μπράβο για μια ακόμη άρτια εκδήλωση!

Και επειδή δεν μπορώ να σας αφήσω και χωρίς τα ευτράπελα του γάμου τα οποία συμβαίνουν σε κάθε γάμο θα σας πω πως έγιναν ελάχιστα και είχαν πλάκα!
Ο γαμπρός ξέχασε προς στιγμήν να δώσει την ανθοδέσμη στην νύφη μέχρι να του το φωνάξει μια κυρία....
Στα πόδια της νύφης περπάταγαν μυρμήγκια (ο γάμος ήταν σε ξωκλήσι).
Εμένα με είχαν βάλει στον στόχο τα μυγάκια...τα έφαγα, με τύφλωσαν και επισκέφτηκαν και τα αυτάκια μου....πολύ πλάκα!
Αυτά και τίποτα άλλο, έτσι απλά για να θυμόμαστε και μερικά αστεία περιστατικά!

Καλή συνέχεια Σαββατοκύριακου σε όλους!
Κ.
_______________________________________________________________________________Η ιδέα του Weekly MoodBoard είναι της Lyriel από το BiScoto
και συμμετέχουν τα εξής ιστολόγια:
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

Ένα Βραβειάκι ακόμα!

Πόσο χαίρομαι όταν λαμβάνω αυτά τα βραβεία δεν λέγεται...!
Αυτή την φορά η Στελλίτσα από το http://styllia.blogspot.gr/ μου χάρισε το 
Love your Blog Βραβείο και με τίμησε ιδιαίτερα!
Η Στέλλα, μας ταξιδεύει πολύ συχνά σε πανέμορφα μέρη και τοποθεσίες μέσα από υπέροχο φωτογραφικό υλικό!
Νομίζω πως επαναλαμβάνομαι αλλά είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό να λαμβάνεις με διάφορους τρόπους, επιβεβαίωση και αποδοχή για κάτι που κάνεις επειδή το αγαπάς πολύ, για κάτι που σε χαλαρώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα.Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις τις οποίες πρέπει να απαντήσω.
Για πάμε...


Αγαπημένο περιοδικό:
Προτιμώ περιοδικά όπως το LIFO γιατί ενημερώνομαι για την επικαιρότητα, συχνά με χιούμορ, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνω τα πολιτιστικά νέα και δρώμενα.

Αγαπημένη youtube guru:
Ούτε που ήξερα τι είναι αυτό...αφού έμαθα μετά από googlάρισμα θα πω καμία...

Αγαπημένος τραγουδιστής - μουσική:
Ακούω (σχεδόν) τα πάντα, ανάλογα με τα κέφια. Δεν μπορώ χωρίς μουσική. Για να δουλέψω για να οδηγήσω για να κάνω δουλειές στο σπίτι... Αν πρέπει να απαντήσω κάτι, θα πω πως γενικά μου αρέσουν τα έντεχνα και ποπ ακούσματα. Μου αρέσει πολύ επίσης η jazz με μια κούπα καφέ ή ένα cocktail καθώς και η fanky disco.

Αγαπημένο είδος μακιγιάζ:
Το απλό! Μου αρέσει η φυσική ομορφιά, οπότε βάφομαι ελάχιστα με γήινα συνήθως χρώματα. Καλά, σε κανένα γάμο γίνομαι υπερπαραγωγή...αλλά αυτό είναι άλλο... :-)

Αγαπημένο μέρος διαμονής:
Θα μου άρεσε πολύ εάν μπορούσα κάποτε να πάω να μείνω μόνιμα στην Κρήτη. Καμιά δουλίτσα προς τα εκεί...;!

Αγαπημένη ταινία:
Για εμένα που δίνω μεγάλη σημασία στα όνειρα, θεωρώ πως ταινιάρα ήταν το Inception με τον Di Caprio. Παρόλο που με τα επιστημονικής φαντασίας δεν τα πηγαίνω καλά, η συγκεκριμένη είχε μοναδικό, κατά την γνώμη μου, θέμα.

Πόσα ζευγάρια παπούτσια έχεις:
Τα βασικά, μπαλαρινούλες, τα αθλητικά μου, σαγιονάρες και κάποιες γόβες στα βασικά χρώματα. Δεν είμαι από τις γυναίκες με τις τεράστιες καρδαρόμπες αν και θα το ήθελα πολύ....

Αγαπημένο χρώμα:
Θα πω το ροζ γιατί πάντα στις αποχρώσεις του πέφτει το μάτι μου.


Με την σειρά μου, δίνω το βραβείο στα εξής ιστολόγια:
Στο biscotaki μου και την Λύριελ που το blog της με χαλαρώνει όσο τίποτα
Στην γλυκιά μου mystickland 
Στην Αλεξάνδρα μου με το φοβερό της craftlandgr
Και σε κάποια ιστολόγια που ξεκίνησα πριν λίγο καιρό να παρακολουθώ:
Στα κορίτσια από το http://anthomeli.blogspot.gr/ 
Στην Κατερίνα και τις Στιγμές της και
Στο Τζινάκι και τις aresmares


Καλό Βράδυ!
Κ.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...