Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουάριος, 2014

Ένα βραβείο με μεγάλη περιέργεια...Liebster Award.

Τα βραβεία έκαναν την εμφάνιση τους και για το 2014 και μάλιστα με άγριες διαθέσεις απ ότι φαίνεται από τον όγκο των ερωταπαντήσεων! Έχει γίνει ένας χαμός με πραγματικό καταιγισμό από όλα τα γειτονάκια bloggaκια! Πέρα από την πλάκα, όλη αυτή τη διαδικασία την θεωρώ εξαιρετική μιας και γνωριζόμαστε πολύ καλύτερα ο ένας με τον άλλο, σχηματίζουμε εικόνα ακόμη και από τον απρόσωπο υπολογιστή μας και "δενόμαστε" έστω και από τόσο μακριά... Δύο κοριτσάκια μου έκαναν την τιμή να μου δώσουν το Liebster Award με τους κανόνες του, βεβαίως βεβαίως. Το αγαπητό μου και γλυκύτατο Mayumaki και το Μαριλενάκι, μια κοπέλα που γνώρισα σχετικά πρόσφατα και εκτίμησα αμέσως την εξαιρετική αισθητική και το χιούμορ της!
Είμαι σχεδόν σίγουρη πως κανένα blog από αυτά που παρακολουθώ δεν έχει μείνει χωρίς να το λάβει όμως εγώ θα κάνω τις ερωτήσεις μου, θα τις πασάρω και όσοι πιστοί, τις απαντήσατε! :-)
Οι κανόνες λένε.... 1. Να γράψεις 11 πράγματα για τον εαυτό σου 2. Να απαντήσεις στις 11 ερωτήσεις α…

MoodBoard #25, ένεκα της προετοιμασίας.

Οι μέρες περνούν και δεν προλαβαίνω τα πάντα όμως δεν γίνονται όλα μαζί και ειδικά όταν πρέπει να οργανωθείς και να οργανώσεις. Όμορφα πράγματα προετοιμάζονται, κάποια στιγμή θα τα μοιραστώ μαζί σας αφού όμως τα βάλω πρώτα εγώ σε μια τάξη πρακτικά και ουσιαστικά. Αυτό εδώ είναι το πρώτο moodboard της χρονιάς, μιας χρονιάς που πρώτα ο Θεός φαίνεται να έχει ξεκινήσει και να πορεύεται όμορφα. Οι φετινές γιορτές ήταν πολύ γλυκές και αποτέλεσαν ένα προμήνυμα των ημερών και χρόνων που θα ακολουθήσουν. Όλα τα υπόλοιπα είναι ακριβώς όπως ήταν όμως τώρα τα βλέπω μέσα από κάτι ροζ γυαλιά που δε νομίζω πως θέλω να τα αποχωριστώ :-) Είμαι άνθρωπος της οργάνωσης και του άψογου αποτελέσματος είτε ετοιμάζω κάτι στη δουλειά μου, είτε στη ζωή μου. Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να ασχολούμαι με κάτι διαφορετικό και φαίνεται να το έχουν αντιληφθεί και οι ανώτεροι μου. Ίσως, μια μέρα καταφέρω να έχω την ανεξαρτησία μου και να δουλεύω με τη δική μου λογική, το δικό μου πρόγραμμα και τα δικά μου όνειρα. Οργά…

Τέχνη: Ανάγκη, Διέξοδος ή Πολυτέλεια;

Πολλοί ασχολούμαστε με διάφορες μορφές της. Μάθε τέχνη κι άστηνε έλεγαν οι παλιοί εννοώντας να γίνεις τεχνίτης σε κάτι, να πιάνουν τα χέρια σου, ούτως ώστε αν ποτέ χρειαστεί και έρθεις στην ανάγκη, τουλάχιστον να μην πεινάσεις... Σήμερα μας έχουν κόψει και αυτό..Πόσοι είναι οι άνεργοι τεχνίτες;
Ας πάμε όμως στην τέχνη αυτή καθεαυτή. Όχι όλος ο κόσμος αλλά πάρα πολύς έχει μια τέχνη που αγαπά, που ασχολείται τις ελεύθερες ώρες του ή ακόμη είναι και το επάγγελμα του και από αυτή ζει! Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Κατά πόσο είναι εφικτό να ζήσεις από την τέχνη; Μήπως τελικά για αυτό λένε πως η τέχνη είναι για λίγους; Μήπως πρέπει να είσαι ήδη οικονομικά εύρωστος για να μπορέσεις να επενδύσεις επάνω της και ίσως μια μέρα εκείνη να σου επιστρέψει λίγα ή και πολλά από τα χρήματα που σπατάλησες για χάρη της; Ή μήπως δεν σε νοιάζει αν τελικά θα σου επιστρέψει κάτι;...
Σχεδόν για όλους όσους ασχολούνται με την τέχνη, αποτελεί ανάγκη! Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιος να χορεύει ή να παίζει στο…

Η Τέχνη του Moirazomai.gr! Συνέντευξη στον έναν εκ των δύο Ιδρυτών.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Να χαίρομαι την όμορφη αδελφούλα μου! :-)

Θέλω να ξεκινήσω την χρονιά με μια όμορφη και αισιόδοξη ανάρτηση που θα μας συστήσει σε έναν οργανισμό που υπόσχεται αλληλεγγύη, χαμόγελα και μας βοηθά... να βοηθήσουμε με τον τρόπο που μπορούμε και θέλουμε. Αυτός δεν είναι άλλος από το moirazomai.gr, μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία. 
Είναι σπουδαίο νέοι άνθρωποι να δημιουργούν τόσο όμορφες και πολλά υποσχόμενες κινήσεις, να μας αποδεικνύουν πως όποιος θέλει μπορεί και να μας δείχνουν τον δρόμο να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο.
Είναι πολύς ο κόσμος που θέλει να βοηθήσει αλλά δεν ξέρει πως... Φοβάται, δεν εμπιστεύεται, αμφισβητεί... Στο moirazomai.gr όλα είναι ξεκάθαρα και διαφανή!
Μέσα από τον συγκεκριμένο οργανισμό ερχόμαστε σε απευθείας επαφή με τον άνθρωπο ή την ομάδα που δίνουμε την οποιαδήποτε βοήθεια και μέσω της διαφανούς διαδικασίας που ακολουθεί το "Μοιράζομαι" μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι η προσφορά μας έφτασε στον προορισμό της. 
Στην πολύ ενδι…

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες


Secret Santa swap 2017

Δε...Δε Musical !