Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουάριος, 2015

Δεν είναι απλά Δικαίωμα...Είναι Καθήκον!

Θα ξεκινήσω με το μίνι βιογραφικό μου... Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και μάλιστα στη Νομική Αθηνών. Διδάχτηκα σπουδαία και σημαντικά πράγματα από τα βιβλία. Πρόκειται για μια σχολή που σου διευρύνει τον μυαλό γιατί σε σπουδάζει σε πολλούς τομείς για να μπορείς να έχεις κριτική σκέψη. Η θεωρία από την πράξη όμως, όπως σχεδόν στα πάντα, απέχει και εδώ πολύ... Το τι αναλύουν τα πανεπιστημιακά συγγράμματα με την πραγματικότητα της πολιτικής σκηνής και ζωής είναι η μέρα με τη νύχτα. Παρόλο που διδάχτηκα να έχω άποψη επί του θέματος ποτέ δεν πολιτικοποιήθηκα, ποτέ δεν τάχθηκα υπέρ κάποιου κόμματος με παρωπίδες και μάλιστα σιχάθηκα τις μήτρες των μελλοντικών πολιτικόμουτρων στα κόμματα της σχολής. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ήταν απαραίτητο να υπάρχουν τα κόμματα μέσα στις σχολές... Από εκεί καταλάβαινες πως όποιος γραφόταν το έκανε με γνώμονα κάποιο συμφέρον και όχι για να ασχοληθεί με την πολιτική και να έχει λόγο στη ζωή του Πανεπιστημίου. Από εκεί εξάλλου δεν ξεκινούν όλα;... Πως ακριβώς π…

Δε...Δε Musical...Τελευταία Παράσταση!

Η παράσταση που σας ξεσήκωσε, σας έκανε να ξεκαρδιστείτε, σας διασκέδασε, σας έκανε να λικνιστείτε σε ποικίλους ρυθμούς και σας χαλάρωσε απ τη δύσκολη ρουτίνα της καθημερινότητας, έρχεται για τελευταία φορά, σήμερα Τετάρτη, 21/01/15 στο θέατρο Χυτήριο στο Γκάζι!
Δείτε το trailer και αν δεν ψηθείτε να μας δείτε, απλά εσείς θα χάσετε ;-)
Τι είναι Πρωτότυπη Ιδέα...;! "Ένας σκηνοθέτης ψάχνει απελπισμένα μια πρωτότυπη ιδέα. Η αναζήτηση αυτής της ιδέας γίνεται και το θέμα μιας παράστασης που δεν τη βλέπουμε ν' ανεβαίνει. Το "Δε δε musical " είναι μια συμπυκνωμένη αφήγηση μιας ομάδας καλλιτεχνών,της οποίας,κάθε μέλος,έχει τη δική του πρωτότυπη ιδέα και το προσωπικό υπαρξιακό του πρόβλημα. "

Είσοδος: 5 ευρώ.
Στα απλά βρίσκεται η Τέχνη της Ζωής μας!

photo via

Τελικά τέχνη είναι να κάνεις όμορφα, δημιουργικά πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε αποφορτίζουν δίνοντας όλη σου την αγάπη και την ψυχή.

Φέτος οι γιορτές ήταν από τις ωραιότερες της ζωής μου συμπληρώνοντας έτσι και κλείνοντας ένα πραγματικά ενδιαφέρον και όμορφο έτος. Ο γάμος κάνει κάτι μαγικό... Σε ενώνει ακόμη περισσότερο, σε κάνει μια ψυχή, μια αίσθηση... Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά από τότε που παντρεύτηκα αισθάνομαι πως η αγάπη μεγαλώνει και το δέσιμο γίνεται πιο δυνατό. Ξεχνάς και βάζεις στην άκρη χαζούς εγωισμούς πιο εύκολα πλέον, ενώ σκέφτεσαι δυο φορές αυτό που θα πεις για να μην πληγώσεις τον άνθρωπο σου. Νομίζω πως εμείς οι νέοι άνθρωποι έχουμε αρχίσει και καταλαβαίνουμε καλύτερα το νόημα της κοινής ζωής και του γάμου όταν είναι κάτι που το θέλουμε πολύ και εμείς και ο σύντροφος μας. Κουβέντες του στυλ ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα είναι απλά παραμύθια που ακούμε γιατί όταν έχεις αποφασίσει συνειδητά να προχωρήσεις πλάι σε έναν άνθρωπο το υπόλοιπο της ζωής σου, ξέρε…

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες


Secret Santa swap 2017

Δε...Δε Musical !