Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουάριος, 2015

Μια Χορογραφία Αποκάλυψη!

Ο David La Chapelle είναι ένας ταλαντούχος Αμερικανός σκηνοθέτης και φωτογράφος με ανατρεπτική ματιά. Οι φωτογραφίες του συχνά παραπέμπουν σε ιστορία της τέχνης ενώ πολλές φορές περνά μέσα από τα έργα του κοινωνικά μηνύματα.
Ο Sergei Vladimirovich Polunin είναι το "κακό παιδί" του μπαλέτου όπως τον αναφέρουν στον ξένο τύπο και ξεκαθαρίζουν πως αυτός ο χορευτής δεν έχει καμία σχέση με τους άλλους.  Ο 25χρονος χορευτής που μέχρι πρότινος ήταν ο κύριος χορευτής του British Royal Ballet από όπου παραιτήθηκε λέγοντας πως "πέθαινε ο καλλιτέχνης μέσα μου" και πλέον βρίσκεται ως principal dancer στο  Stanislavsky and Nemirovich-Danchenko Moscow Academic Music Theatre.
Ο David La Capelle σκηνοθετεί τον Sergei Polunin σε μία από τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες "Take me to Church" του Hozier!
Η σταθερότητα, η ένταση, η ακρίβεια, το πάθος, η δύναμη, οι καθαρές γραμμές στον χορό του και το απίστευτο κορμί του δίνουν νέα διάσταση στο ήδη δυνατό αυτό κομμάτι! Δείτε …

Άνθρωποι.

Άνθρωποι. Όμορφοι, άσχημοι, άρρωστοι και υγιείς πότε περπατούν σκυφτοί και πότε ευθυτενείς μικροί, μεγάλοι γελαστοί και χαλαροί και άλλοτε σκυθρωποί και μόνοι, μα πάντα Άνθρωποι.

Μαύροι, κίτρινοι, λευκοί, μα πάντα Άνθρωποι.

Ερωτευμένοι, πιασμένοι χέρι - χέρι ονειρεύονται να φτάσουν ψηλά
Ελπίζουν ή απελπίζονται
Ψάχνουν, βρίσκουν ή χάνουν
πονάνε, κλαίνε, γελάνε
γιατί είναι Άνθρωποι.

Φίλοι ή εχθροί
είναι όμως Άνθρωποι.Οικογένειες και μοναχικοί,
νέοι και ηλικιωμένοι,
ευτυχισμένοι ή πονεμένοι,
αρτιμελείς και ανάπηροι.
Αν-θρω-ποι!

Αστείοι ή σοβαροί
σ' αφήνουν άναυδο με ένα βλέμμα
Άλλοι "ψηλά" και άλλοι "χαμηλά" και άλλοι "γελασμένοι"
χωριστά ή ενωμένοι...


Άλλοι ταξιδεμένοι και άλλοι στο τόπο τους
κρύβουν τη γνώση όλου του κόσμου.

Θήτες και θύματα
Σκληροί, κακοί και δύστροποι
ή πάλι, καλοί σαν Άγιοι
Πιστοί και άπιστοι
Αληθινοί και ψεύτικοι
Ειλικρινείς και δήθεν
Όλοι είναι Άνθρωποι.

Ευθύνη έχουμε όλοι μας απέναντι στον άλλο
Κανείς δεν είναι κανενός αλλά καν…

ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ BLOGGERS ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ!

Για την πείνα των παιδιών μας ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Για τους άστεγους των δρόμων ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Για τις αυτοκτονίες των συνανθρώπων μας ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Για τους πολίτες που πεθαίνουν από τη φτώχεια ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Για τις παραγωγικές ή μη ηλικίες που είναι στα αζήτητα ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Για τα παιδιά μας που φεύγουν στο εξωτερικό μετανάστες ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Για την τρίτη ηλικία που δεν έχει φάρμακα και περίθαλψη ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Για τα δυσβάσταχτα χρέη που μας φόρτωσαν χωρίς να φταίμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ!

ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ BLOGGERS ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!

Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος, Λευκού πύργου, αλλά και όλων των υπόλοιπων πλατειών της χώρας, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται π…

MoodBoard #29, Ψάχνοντας λίγο χρόνο...

Καλό και χαρούμενο μήνα, φίλοι μου! Χρόνο από τις καθημερινές δεν μπορώ να ξεκλέψω για αυτό ξεκλέβω λίγο χρόνο από την Κυριακή μου για να σας πω ένα γεια και ότι μου έχετε λείψει!
Εύχομαι να είστε όλοι καλά, να σας βρήκε σε καλή κατάσταση η νέα κυβέρνηση και να προχωράτε με αισιοδοξία αλλά και με σωστή κρίση... Κανείς δεν ξέρει που θα μας βγει όλο αυτό για αυτό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να φιλτράρουμε όλα όσα βλέπουμε και ακούμε.
Η Κυριακή είναι πάντα μια μέρα ηρεμίας και χαλάρωσης αν και έχεις πάντα το μυαλό σου στη Δευτέρα που ξημερώνει. Πρέπει να κάνουμε όμως πράγματα που θα μας γεμίσουν τις μπαταρίες και θα πάμε με διαφορετική διάθεση στη δουλειά. Προσωπικά πάντα μου αρέσει να βρισκόμαστε με μέλη της οικογένειας μας το Σαββατοκύριακο ακόμη και αν είναι για 2 ωρίτσες. Είναι τόσο απαιτητική η καθημερινότητα μας που προσπαθούμε μέσα στο Σαββατοκύριακο να τα χωρέσουμε όλα χωρίς βέβαια αυτό να είναι εφικτό αλλά τουλάχιστον ας κάνουμε αυτά που αγαπάμε περισσότερο. Μόνο και …

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες


Secret Santa swap 2017

Δε...Δε Musical !