Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αύγουστος, 2015

Συμπέρασμα Διακοπών...

Συμπέρασμα Διακοπών: Όλα Καλά!


Λείπεις λίγες ημέρες από τη δουλειά, δεν ανοίγεις τηλεόραση και πολλές ειδήσεις, απέχεις από όλη αυτή τη τρέλα που επικρατεί και γίνεσαι άλλος άνθρωπος! Ενώ σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις σου και επιστρέφεις πληρώνοντας πάγια, συνειδητοποιείς πως όλα μπορούν να γίνουν με λογική και λιγότερο άγχος. Χρειάζεται ένας προγραμματισμός των εξόδων και μπορείς να περάσεις εξίσου όμορφα και χαλαρά και ίσως εναλλακτικά και πάλι να επιστρέψεις και να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου.


Συνειδητοποιείς πως ζούμε σε έναν λαβύρινθο ψυχεδέλειας που μας έχουν ρίξει για να τα βλέπουμε όλα μαύρα και ανέφικτα. Τρέχουμε και δεν ξέρουμε γιατί. Σηκωνόμαστε αγχωμένοι απ το κρεβάτι και αναρωτιόμαστε τι μας φταίει.

Να γιατί λοιπόν αντέχουμε ακόμη εμείς οι Έλληνες. Γιατί και δυο μέρες στον ήλιο και τη θάλασσα μας αρκούν για να μας κάνουν καλά και να ξεκινήσουμε απ την αρχή.


Και επιστρέφεις πάλι στη μούρλα και τον εκφοβισμό των καναλιών και επιλέγεις να μην ανοίξεις τηλεόραση και ίσως να …

Έφτασε Επιτέλους το Καλοκαιράκι...!

Έφτασε επιτέλους και για εμάς το καλοκαιράκι... Εδώ ήταν δηλαδή το καημένο αλλά που να το καταλάβουμε εμείς που ακόμη βλέπουμε τον ήλιο μέσα από τη τζαμαρία του γραφείου; Ακόμη και αν δεν πας πουθενά είναι τέτοια η προσμονή να κάτσεις χαλαρός, να πας για ένα καφέ, να κάνεις μια βουτιά και να μη πατήσεις στη δουλειά που αρκεί για να ξεκουραστεί το μυαλό και το σώμα. Έχω καιρό να πατήσω το πόδι μου και εδώ και πραγματικά μου λείπετε αλλά είναι τόσα πολλά και αντίθετα αυτά που βιώνω τους τελευταίους μήνες που το μυαλό μου είναι αλλού. Οφείλω ένα αφιέρωμα και θα το κάνω μόλις συγκεντρώσω το μυαλό μου. Ένα σπουδαίο αφιέρωμα στη δεύτερη μανούλα μου, την πρώτη μου γιαγιά που χάσαμε πριν λίγες μόλις ημέρες. Της αξίζει αυτό και πολλά άλλα για όλα όσα έκανε για εμάς από τότε που γεννηθήκαμε.
Περιμένω πως και πως να τελειώσει η σημερινή ημέρα και να ξέρω πως θα ξεκουραστώ. Το έχουμε πολύ ανάγκη να χαλαρώσουμε και να χαζέψουμε στο άπειρο του ορίζοντα με έναν καφέ στο χέρι χωρίς υποχρεώσεις, χωρί…

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες


Secret Santa swap 2017

Δε...Δε Musical !