Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ενημέρωση για την Κίνηση Αγάπης των Bloggers-Moirazomai


Αγαπητοί μου φίλοι Καλησπέρα και Καλή Κυριακή σε όλους!

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω με την μέχρι τώρα ανταπόκριση και συμμετοχή σας στην ανάρτηση μου για το moirazomai.gr και την κάλυψη αναγκών συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.
Έχουμε ακόμη μια εβδομάδα έως το άλλο Σάββατο 13/12 ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των 12 Bloggers που θα καλύψουν 12 αντίστοιχες ανάγκες. Όλο αυτό τον καιρό θα βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας μου, αντίστοιχο banner που θα οδηγεί στην ανάρτηση αυτή.


Θα ήθελα να σημειώσω κάποιες λεπτομέρειες:
- Η πλατφόρμα του moirazomai είναι φυσικά ανοιχτή σε όλο τον κόσμο και μπορείτε μέσα από εκεί να ανταποκριθείτε στις ανάγκες όμως αυτό που "τρέχουμε" σε αυτή την ανάρτηση έχει μια παραμετροποίηση. Σε εσάς τους 12 πρώτους που δηλώνετε την επιθυμία σας στη συγκεκριμένη ανάρτηση να βοηθήσετε θα σας σταλούν σε προσωπικό e-mail από την ομάδα του moirazomai συγκεκριμένες ανάγκες που έχουν επιλεχθεί να καλυφθούν από εσάς συγκεκριμένα.
- Φυσικά το προσωπικό e-mail θα σας σταλεί εφόσον συναινέσετε να τους δώσω e-mail που θα μου πείτε.
- Επίσης, σίγουρα θα ληφθεί υπόψη ο τόπος που ζείτε (εφόσον θέλετε να το γνωστοποιήσετε στο moirazomai) και θα γίνει προσπάθεια να καλυφθεί από εσάς κάποια ανάγκη που βρίσκεται κοντά σας. Εξάλλου αυτό βοηθά πολύ και τις ανάγκες που βρίσκονται στην επαρχία και δύσκολα καλύπτονται από τα κέντρα.
- Ότι μου γράφετε στα σχόλια σας π.χ. για περιοχή ή για αντικείμενα που έχετε διαθέσιμα, θα ληφθεί υπόψη για την ανάγκη που θα σας δοθεί.
- Τέλος, όσοι επιθυμείτε να κάνετε απλά ένα δώρο και όχι να καλύψετε κάποια ανάγκη, δώστε μου λίγο χρόνο ώστε να το γνωστοποιήσω στο moirazomai και να γίνει αυτό με κάποιο ελεγχόμενο τρόπο. Για παράδειγμα μπορεί να σας δοθεί κάποια ανάγκη που καλύφθηκε ήδη από κάποιον άλλο απλά για να στείλετε το δώρο σας.


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση βρίσκομαι στη διάθεση σας, είτε με σχόλιο στη σχετική ανάρτηση είτε στο e-mail μου.


Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας!!!
Κ.


Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γενέθλια του Blog...με Δώρο!

Σήμερα έχουμε γενέθλια! 5 Χρόνια γιορτάζει το Blogόσπιτο μου :-) Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια να μην το τιμώ όπως θα ήθελα και του αρμόζει με τις αναρτήσεις μου, όμως όπως συμβαίνει πάντα με το σπίτι μας, έτσι και αυτό είναι εδώ ζωντανό γεμάτο αγάπη να δώσει και πάντα με ανοιχτές τις πόρτες του! Ξέρω, έχουμε χαθεί... Όλη η γνωστή γειτονιά μας τρέχει με χιλιάδες άλλες ασχολίες όμως αυτή είναι μια καλή γειτονιά με υπέροχους γείτονες που ακόμη και αν δεν συναντιόμαστε συχνά, ξέρουμε πως μπορούμε να πεταχτούμε δίπλα για μια Καλημέρα!
Ακόμη και όλους εσάς που δεν σας ξέρω αλλά βλέπω πως με παρακολουθείτε ακόμη και ας μην έχετε αφήσει ποτέ το σχόλιο σας, σας ευχαριστώ! Σας ευχαριστώ που έρχεστε και αφιερώνετε χρόνο να με διαβάσετε γιατί η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική!

Διάλεξα σήμερα να σας μιλήσω για το τι είναι αυτό που κάνω. Θα έχετε καταλάβει ήδη από τις τελευταίες μου αναρτήσεις πως σας μιλώ για το Coaching. Τι είναι όμως το coaching και τι το κάνει τόσο σημαντικό;
Το Coaching ε…

Ιστορίες της διπλανής κρίσης, Παρουσίαση Βιβλίου της Μαρίας Κανελλάκη

Σήμερα έζησα μία από τις πιο ιδιαίτερες εμπειρίες μου. Μέρες τώρα είχα δει την ενημέρωση για την Παρουσίαση του πρωτότοκου βιβλίου της Μαρίας Κανελλάκη και είχα δηλώσει πως θα παρευρεθώ, αλλά όταν έχεις μικρό παιδί τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι τελεταία στιγμή... Τελικά η τύχη, αυτή τη φορά, ήταν με το μέρος μας και καταφέραμε να παρευρεθούμε. Με την ψυχή στο στόμα βέβαια γιατί έπρεπε να επιστρέψουμε το συντομότερο στη μικρή αλλά τα καταφέραμε... και ήταν από τις ωραιότερες επιλογές που έχω κάνει!
Ότι και να πω είναι λίγο για την Μαρία που την γνώρισα επιτέλους από κοντά αλλά και για την γραφή της...! Γλυκιά, ευγενέστατη, ταπεινή, αληθινή και αξίζει τόσο όλο αυτόν τον κόσμο που ήρθε να την τιμήσει, όσο και χιλιάδες αναγνώστες που αξίζει να την διαβάσουν. Η γραφή της μοναδική, αληθινή σαν την ίδια, ζωντανή, βγαλμένη απ τις εμπειρίες της που όμως αγγίζουν απαλά αλλά βαθιά τις εμπειρίες όλων μας. Τα υπέροχα αλλά μετρημένα λόγια που ακούσαμε από τους συνεργάτες και τον εκδότη της, ήταν …

Happy...MindFul November!

Καλό Μήνα φίλοι μου! Εύχομαι να έχουμε έναν όμορφο Νοέμβρη που θα μας βάλει σιγά αλλά σταθερά και αισιόδοξα σε Χριστουγεννιάτικη Διάθεση!
Σκέφτηκα για αυτόν τον μήνα να παίξουμε ένα "παιχνίδι"!
Μπορεί να το ονομάζω έτσι όμως είναι από τα πιο δυνατά εργαλεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την προσωπική μας ενδυνάμωση! Ο καθένας με τον χρόνο του και για όσο του είναι εφικτό, σας προτείνω να προσπαθήσουμε να γίνουμε πιο Ενσυνείδητοι (Mindful)! Τι σημαίνει αυτό άραγε;
Καθημερινά λειτουργούμε όλοι μας, λίγο ή πολύ, ως ρομπότ.....  Ακολουθούμε σταθερή ρουτίνα, κάνουμε μηχανικές κινήσεις, συμπεριφερόμαστε με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει, όσο και αν μερικές φορές το μυαλό μας πάει να σκεφτεί πιο δημιουργικά, επαναφέρουμε με τρομερή μαεστρία τον εαυτό μας στην "πραγματικότητα" (ποια πραγματικότητα άραγε;) και γενικότερα παραμένουμε στα δεδομένα και τις σταθερές μας μη τυχόν και βγούμε απ τη ζώνη ασφαλείας μας.... Οι ασκήσεις ενσυνειδητότητας μας βοηθούν να βιώσουμε…

Secret Santa swap 2017

Δε...Δε Musical !