Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούνιος, 2014

Έλα και Εσύ! Δώσε Ελπίδα! Τα παιδιά σε χρειάζονται!

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.) και το τμήμα εθελοντισμού της, διοργανώνουν το “1ο Πανελλήνιο Τριήμερο Εθελοντισμού” με τίτλο: “Έλα και εσύ! Δώσε Ελπίδα! Δώσε ζωή! Τα παιδιά, μας χρειάζονται!”.
Η έναρξη της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» (Λεβαδείας 8, Αθήνα - Γουδή), την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 στις 11.00 π.μ. Η δράση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014.
Το Τριήμερο Εθελοντισμού είναι αφιερωμένο στα παιδιά που παλεύουν καθημερινά με τον καρκίνο. Στόχος της δράσης είναι να υποστηρίξουμε την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών "Όραμα Ελπίδας", ενθαρρύνοντας όσο δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας, να προσφέρουν ως εθελοντές δότες. Με μια απλή μόνο διαδικασία, δίνοντας δείγμα σάλιου μπορούμε να σώσουμε μια ζωή!
Σε καλούμε να παρακινήσεις την δική σου ομάδα ανθρώπων (τους συγγενείς, τους φίλους, τους συμφοιτητές, τους συναδέλφους κτλ.), πρέπει να συγκεντρωθούμε χιλιάδες εθελον…

Γάμος & Don't Panic!

Να τη και η άσωτη κόρη, εμφανίστηκε στα κλεφτά να σας πει ένα γεια και να σας πει πόσο της έχετε λείψει αλλά ας όψεται η τρεχάλα! Έπρεπε να πέσω τάβλα και να κρεβατωθώ καλοκαιριάτικα (δεν υπάρχει χειρότερο) για να καταλάβω πως μάλλον το έχω παρακάνει με το στρες, τη κούραση και το άγχος. Έτσι μόνο όμως βρήκα την ευκαιρία να ηρεμήσω και να κάνω την εμφάνιση μου στην αγαπημένη μου γωνιά που τελικά την έχω πολύ ανάγκη για χαλάρωση και παύση των τόνων. Μου λείπετε αλλά ειλικρινά εάν είχα και αυτή την καθημερινή ενασχόληση μάλλον θα με τρέχατε οπότε κάποια πράγματα μπήκαν για λίγο στο πάγο προκειμένου να γίνουν όλα τα άλλα όπως πρέπει. Ευτυχώς καταλαβαίνω σιγά-σιγά και όσο είναι ακόμη νωρίς πως το νόημα είναι οι άνθρωποι και η αγάπη και όχι τα πράγματα. Η Αγάπη, μόνο αυτό! Επίσης μαθαίνω πως μετά τη μεγάλη μέρα όλα θα είναι φυσιολογικά όπως ήταν και πριν και δε χρειάζεται να τρελαινόμαστε τόσο πολύ και για τη τελευταία λεπτομέρεια. Μαθαίνω ακόμη πως κανείς δε θα προσέξει εάν η κορδέλα της…

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες


Secret Santa swap 2017

Δε...Δε Musical !